dissabte, 16 de març del 2013

Baumes de Caxurma

Finalment, amb el "Grup excursionista del Santa Eugènia" hem anat a les Baumes de Caxurma. Una sortida que s'havia anat canviant de dates per mal temps i que finalment s'ha fet avui dissabte.
Una dotzena de professors i un total de vint-i-pico eren els que formàvem el grup de sortida d'avui. Ens hem trobat a la benzinera de Serinyà i després d'un petit cafè ja hem fet camí cap a Castellfollit de la Roca.

Després d'una petita caminada ens hem aturat en un munt de pedres mal posades, entre elles hi havia un forat per on ens hem escolat. Una cova de més de 600 m de llargada, no massa fonda, molt humida i amb moltes deposicions de carbonat de calci a les parets. Hi hem trobat alguns ratpenats de ferradura penjats del sostre, els adults envoltats de les cries reposaven i s'escalfaven. Mig arrossegant, mig grimpant hem anat fins el fons de la cova i n'hem sortit ben enfangats!!

Unes fotos davant la cova i vinga de nou a caminar que el cel amenaça a pluja. Hem arribat a dalt al turó on hi havia l'Ermita de la Devesa. Uns entrepans i un xic d'aigua i de camí de tornada pel bosc humit, ple de molses i falgueres.

Una bona passejada amb una gran companyia!! Fins a la propera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada